Acryl tissue box afdeling licentie lasersnijden producten is hoe te produceren

- Jun 09, 2018-

Acryl tissue box afdeling licentie lasersnijden producten is hoe te produceren
De productiemethode van plexiglas wordt als volgt beschreven:

De

(1) De methode voor het verbreken van de maalwerkwijze is hoe de lasercuterdoos van acryl wordt vervaardigd.

De

Het plexiglas wordt gelamineerd met een plaatvormig plexiglas en vervolgens rechtstreeks gesneden en gemalen. De kunst en kunstnijverheid die met deze methode wordt gemaakt, kan verschillende kleuren en een natuurlijk en eenvoudig effect krijgen.

(2) Methode met warmte-enthalpie

De

Het plexiglas wordt verwerkt tot een bepaalde vorm en het organische glas wordt verwarmd en het plexiglas wordt direct met de hand gegoten en gevormd. Sommige van deze wetten vereisen dat de compositie goed van tevoren wordt gepland. De ambachten gemaakt met deze methode hebben de voordelen van gedurfde lijnen en eenvoudige afbeeldingen. De bovenstaande methoden kunnen afwisselend worden gebruikt, volgens de artistieke vereisten van het uitwendige ontwerp, om de beste manier te bepalen.

De

(3) Plakmethode

De

Nadat het plexiglas in een bepaalde vorm is gesneden, wordt het op een plat oppervlak geplakt.

De

(4) heet persen

De

De organische glasplaat wordt verwarmd en vervolgens warm geperst in de mal. Het handwerk gemaakt met deze verschijningsmethode heeft de kenmerken van het hele lichaam, vloeiende lijnen, sterke vlakheid en reliëfeffect. De warmdrukmal kan worden gevormd met hout en olieslib, en dan kunnen de gietlood- en gipsmaterialen worden gebruikt als de yin en yang mallen. Het plexiglas kan worden geperst en gevormd na te zijn verwarmd.

De

(5) Mozaïekmethode

De

De verschillende kleuren van blokken van plexiglas worden in de vereiste geometrische vormen gesneden en op de bodemplaat ingebed. Deze aanpak vraagt om strak samensmelten, ruzie maken met mij, en het ontvangen van felle, maar toch naadloze effecten.

De

(6) Verticale slijpmethode

De

Het staafvormige plexiglas of dikke plaatvormige plexiglas wordt verlijmd en vervolgens direct op een slijpwiel geslepen en gepolijst. Het handwerk vervaardigd door deze methode zijn vergelijkbaar met bepaalde sculpturen, en ze zijn samengesteld uit rijke en kleurrijke verschijningen en vormen unieke artistieke afbeeldingen.


Een paar:Groothandelsprijs 3D Acryldecoratie LEIDENE Lichten Volgende:Acryl schermstandaard, acryl sieraden displaystandaard