Acryl verwerkende industrie gezond verstand

- May 18, 2017-

De afgelopen twee jaar, de binnenlandse acrylplaat door de kwaliteit van een meer stabiele, redelijke prijs, is erkend door de binnenlandse acrylprocesindustrie, de omzet van de markten is gestegen. Echter, de acrylplaat van de verkoopprijs onder 15 yuan / kg, zijn allemaal de gerecycleerde materialen, zodat de prestaties niet aan de nationale normen kunnen voldoen.


De investering in gerecycleerde materialen is klein, in wezen is kleine productie van kleine workshops, kleine schaal, eenvoudige apparatuur, dus ongeacht uiterlijk of interne kwaliteit, en nieuwe materialen kunnen niet overeenkomen. Maar door de lage prijzen, de snelle groei van de markt, het product Vraag, acryl fabrikanten in het nastreven van de productie wanneer het verwaarlozen van kwaliteitsnormen, kwaliteit van het productkwaliteit, zoals gebrek aan platte grootte, dikte toleranties, oppervlakte stof en puin, oppervlakkrassen, bellen en andere voor de hand liggende.


Dit vereist dat leveranciers meer informatie krijgen over de relevante informatie, tijdige kennis van de oplossingen voor oplossingen voor de marktproblemen, om de klanten beter te kunnen bedienen, moet de verkoop aandacht besteden aan de volgende aspecten:

En acryl proces industrie gerelateerd nieuw materiaal, acryl blad nationale norm (GB7134-86):

Eerste klas: <5mm: ±="" 12%="" -20%="" ≥5mm:="" ±="">

Tweede draad: <10mm: ±="" 12%="" -40%="" ≥10mm:="" ±="">

Deformatietemperatuur: 750 ℃ -84 ℃

Standaard specifieke zwaartekracht: 1,19 ± 0,02


Acryl Product omvat: acryl cosmetische display (voor valse wimpers (voor valse wimpers , borstelhouder , lipstick houder etc.) acryl elektronische accessoires display , acryl fotolijst a, acryl stoel , acryl tafel, acryl zeep dispenser

Een paar:Acrylproduct toepassingen Volgende:2 tier hoge kwaliteit acryl teller indoor mall nagellak display te koop