Acryl sieraden display frame ontwerpeisen

- Jul 06, 2018-

Acryl sieraden display frame ontwerpeisenHet belangrijkste ding is de keuze van materialen. Alleen wanneer u ervoor de juiste is kiest, kunt u overwegen de volgende keuze. In de huidige markt zijn de materialen gebruikt in de productie van display kasten voornamelijk acrylplaten, milieuvriendelijke boards, speciale brand boards, en crystal platen. Na het vergelijken van hen, zullen we ontdekken dat acrylplaten en milieuvriendelijke boards veel in deze materialen gebruikt worden. Plexiglas acryl Display staan te nemen het visuele systeem van bedrijfscultuur. Het kiezen van een kleur die strookt met het visuele systeem van de bedrijfscultuur kan de acryl schermstandaard effectief worden geïntegreerd met de bedrijfscultuur en geïntegreerd in het corporate visuele systeem.

Sieraden display rekken worden gebruikt voor het plaatsen van de kostbaarheden zoals sieraden, jade, sieraden, horloges en andere kleine lichamen. Hoe deze prachtige luxe en waardevolle goederen geef hun charme door de jewellery schermstandaard?

Bij het maken van een sieraden display rek, moet u materialen te voorkomen van zwakke punten en gebruik de charme van het materiaal zelf. Eerst, kunt u de heldere reflectie-eigenschappen van het glas te breken van fysische eigenschappen; de tweede is het gebruik van de chemie van de lamp; de laatste is het gebruik van de bovenlaag van de lak; de kleur, de vorm en de prestaties van de drie materialen worden samen gebruikt om te laten zien van de juwelen. charme.

 

Glans aan de gegevens toevoegt, moet de sieraden display rek met dezelfde hoge ecologische verf, gladde gevoel, uniforme kleur en goede glans worden geselecteerd. In de interne structuur, moeten de hardware hulpstukken perfect worden gecombineerd. Roestvrij staal in het schoppen voet beschermt de showcase, verlengt de levensduur en verbetert het uiterlijk.

Prachtige sieraden en de perfecte productie van details kunnen volledig weergeven van de unieke charme van de sieraden, maken een goede sfeer voor de juwelier en de aandacht van consumenten trekken.


Een paar:Aangepaste houder voor acryllipsticks Volgende:2-laags heldere make-up organizer