Acryl display rack maken methode

- Sep 13, 2018-

Acryl display rack maken methode

Acryl display frame ontwerp komt van artistieke conceptie. Het acryl concept van het vertoningskader neemt hoofdzakelijk realistische methode goed. Afhankelijk van de werkelijke behoeften, is het noodzakelijk om rekening te houden met het esthetische ontwerp van het displayframe en met het daadwerkelijke gebruik.


Er zijn verschillende manieren om een acryl display te laten staan:


1. Acryl display rack productiemethode - hete persmethode:


Nadat de acrylplaat is verwarmd, wordt deze heet geperst in een acrylbewerkingsmatrijs. Het acrylscherm dat met deze modelleringsmethode is gemaakt, heeft volheid, vloeiende lijnen en een sterk stereoscopisch effect.

Er zijn voordelen zoals embossing.


Deze methode voor het maken van acrylbeeldschermframes vereist strikte splitsing en scherpe randen en hoeken. Door deze methode te gebruiken voor het maken van acrylschermen, is het effect van het eindproduct sterk en heeft het een naadloos effect.


3, acryl display rack productiemethode - handknijp methode:


De acrylverwarming wordt direct met de hand gevormd. Deze verwerkingsmethode vereist verschillende methoden bij de productie van het acrylbeeldscherm en verschillende materialen vormen verschillende modelleringsstijlen. Deze acrylverwerkingsmethode wordt voornamelijk toegepast op het speciale ontwerp van de kleine onderdelen van de acryl-displaystandaard.


4, acryl display rack productiemethode - paste methode:


Nadat de acrylplaat in een bepaalde vorm is gesneden, wordt deze op de console geplakt. Dit type methode is de meest gebruikte methode in het productieproces van acryl-displayrekken. De algemene displayrekken zijn allemaal gemaakt van acryllijm. De specifieke methoden voor het plakken van verschillende acrylrekken zijn ook verschillend.


5, acryl display rack productiemethode - enthousiasme methode:


Het acryl wordt verwerkt tot een bepaalde vorm en verwarmd om met de hand een hand te vormen. Deze productiewerkwijze met acrylbeeldscherm vereist dat de samenstelling van het acrylbeeldscherm goed is ingeburgerd en dat de beweging snel en in één keer plaatsvindt. Het acrylscherm dat met deze methode is gemaakt, heeft de voordelen van ongebreidelde lijnen en een eenvoudig en genereus beeld.


De bovenstaande verschillende acryl-displayrekken kunnen verspringend worden gebruikt en de beste methode wordt geselecteerd aan de hand van de vereisten voor het ontwerp van het acrylscherm.


Een paar:Vijf methoden voor het identificeren van materialen in acrylproducten Volgende:Voordelen van acryl snoepdoos