Acryl kop en deksel dispenser koffiecondiment dispenser organizer, aangepaste acryl kop houder kruidenhouder

- Jun 08, 2017-

Acryl kop en deksel dispenser koffiecondiment dispenser organizer, aangepaste acryl kop houder kruidenhouder


Shenzhen Tinay Plastic Product Co, Ltd vervaardigen verschillende handgemaakte acrylproducten.

Zwarte acryl koffie opslag dispaly:


Het product is erg praktisch en mooi, en de grootte kan veranderen, zodat het een grote capaciteit heeft. Wij kunnen aangepast ontwerp accepteren als u andere grootte wilt. U kunt de structuur duidelijk van bovenstaande afbeelding zien. De rechterkant heeft een zak, en de zak is verdeeld in 3 ruimten, u kunt de lepel en het weefsel enzovoort plaatsen. Er zijn twee samll laden om de koffiekam en koffie capsule te houden. Op de achterkant van het product wordt de koffiekop gebruikt.


Bovendien kan de ladehendel veranderen als je ze niet leuk vindt. Alle producten zijn gemaakt van zwart matte acryl. We kunnen het ook in zwarte glanzende afwerking doen. Het heeft een lange levensduur, omdat we alleen gebruik maken van hoge kwaliteit import acrylilc. We houden aandacht voor de kwaliteit van het product, maar niet voor het prijsvoordeel om hernieuwbare materialen te gebruiken.


Wij hebben veel soortgelijke producten voor uw keuze. Wij kunnen u aanbevelen.


Welkom bij contact.


Een paar:2 tier hoge kwaliteit acryl teller indoor mall nagellak display te koop Volgende:Vierkante Moderne Huis Acryl Servet Ring