3 laden acryl make-up organizer details

- Jun 06, 2018-

Waarom kiezen voor onze Acrylic Makeup Organizer met 3 laden

1, HOGE KWALITEIT ACRYL MATERAIL , de 3 laden acryl make-up organizer gemaakt van milieuvriendelijke en duurzaam gegoten acryl, onze acryl materiaal is een grade, met SGS certificaten. De make-up organizer is zeer transparant en prachtig, net als een kunst om je huis te versieren.

 

2, HOT BENDING FRAME , de 3 laden acryl make-up organizer buiten frame is hot-being, niet zoals andere make-up opslag is een normaal vierkant. Het hot-buigen frame laat de make-up organizer meer zacht en comfortabel. Als het vierkant is, zet je het op het bureau of dressoir, je zult je zorgen maken dat het je kinderen pijn zal doen wanneer ze het aanraken. Maar onze frame-make-up organizer met warmbuigende frame is zeer zacht, u kunt er zeker van zijn.

 

3, AANGEPASTE DIMENSIE, de 3 laden acryl make-up organizer, onze standaard maat is 295WX195DX140Hmm = 11.6X7.67X5.5H inches. 3 laden hoogte is hetzelfde 40 mm = 1,57 inch. Elke lade met opening voor de vingerpositie, zodat u de lade gemakkelijk in en uit kunt trekken. Als u de ladehoogte wilt verkleinen of vergroten, is dat ok, we kunnen voor u aanpassen op basis van uw vereisten. De organizer is dus perfect geschikt voor uw cosmetica.

 

4, VEILIG EN STERK PAKKET, de 3 laden acryl make-up organizer, ons pakket is 1 st in polybag + 20mm dikte EVA + binnendoos + 6 pack een sterke kartonnen doos. We kunnen verzendmerktekens afdrukken op de binnenverpakking en de kartonnen doos, uiteraard, dat is afhankelijk van uw behoefte. Dat pakket is sterk genoeg, je kunt de make-uporganisator één voor één verkopen of groothandel.

 

5, MULTI-FUNTION, de acryl acryl make-up organizer met 3 laden kan uw oogschaduw, lippenstift, nagellak, make-upborstels, geperste poeder of andere cosmetische accessoires opbergen. Als je dat op je badkamer wilt zetten om sjaal, sokken, naald, schaar of anderen te sorteren, laat dat je bureau, kast en badkamer netter, schoon en comfortabel achter.

3 Drawers Acrylic Makeup Organizer (1).jpg

Een paar:Teller office acryl duidelijk ijdelheid schoonheid badkamer make-up organisator stand/container, cosmetische opbergdoos met lip gloss lade Volgende:Prachtige kleine acryl-juwelendoos met verborgen vouwkartonnen vitrine