360 graden cosmetische borstelhouder Beauty make-up Opslag display stand Vanity Spinning organizer

- May 18, 2017-

360 graden cosmetische borstelhouder Beauty make-up Opslag display stand Vanity Spinning organizer

Deze nieuwe 360 graden cosmetische borstelhouder Beauty make-up Opslag scherm is hete verkoop. Het heeft een grote capaciteit en kan maximaal 200 artikelen bevatten. Er zijn 22 kleine compartimenten om nagellakjes, lipglans te houden, terwijl je in het midden van het middelste compartiment kunt u poetsen, make-uppennen enz. Er zijn ook 2 verwijderbare bakken in het midden, het is geschikt om je oogschaduw te laten zien. Voor het onderste gedeelte kunt u uw grote producten plaatsen, zoals parfum, gezichtsreiniger enz. Het is makkelijk en makkelijk om toegang te krijgen tot uw producten.

Dit is een nieuwe roterende cosmetische organisator die 360 graden draait en direct organiseert cosmetica, parfums, lotions, kruiden, medicijnen, kunst en ambachten, naaien, sieraden en nog veel meer! Vind gemakkelijk je favoriete lipstick, bloos, oogschaduw en meer!

Dit ontwerp is gecombineerd met handgemaakte ambachten met gegoten gemaakt. Alles is nieuw materiaal, geen gerecycled materiaal. Het wordt na 1-2 jaar niet geel. Het is duurzaam met dik materiaal. Het kan ongeveer 4 jaar gebruikt worden.

Een paar:5 lade clear acryl cosmetische organisator make-up display lippenstift houder voor cosmetische winkel Volgende:Hot verkoopt Top Quality Facial Tissue Box met snelle levering