Tissue Paper Dispenser Box Holder Aangepaste Acryl Container

Tissue Paper Dispenser Box Holder Aangepaste Acryl Container

Tissuepapier dispenserdoos houder op maat acryl container Perfecte vorm! Deze tissuebox lijkt op een huis. Multifunctioneel gebruik! Deze tissuedoos kan niet alleen weefsel vasthouden, maar ook enkele andere kleine dingen zoals weefsel.

Productdetails

Tissuepapier dispenserdooshouder op maat acrylcontainer


Perfecte vorm!

Deze tissuebox lijkt op een huis. Het is heel schattig. Het bestaat uit twee delen, waaronder een tissuedoos en een lege doos. U kunt uw tissue op de doos met de vorm van een huis plaatsen. En doe wat andere verdunningen in de lege doos. Zoals wattenstaafje, tandenstoker en etc.

Multifunctioneel gebruik!

Deze tissuedoos kan niet alleen weefsel vasthouden, maar ook enkele andere kleine dingen zoals weefsel. En u kunt de tissuedoos overal plaatsen. U kunt het bijvoorbeeld in uw auto doen, het is erg schoon en het is handig om weefsel te kiezen. Trouwens, je kunt het op je bureau zetten. Het is niet alleen een tissuedoos, maar ook een decoratie voor uw kantoor. Zelfs je kunt je visitekaartjes in de lege doos stoppen. Ondertussen kun je het op je eettafel leggen.


Vraag1: Hoe het geld betalen?

Antwoord: Wij accepteren betalingen via PayPal of TT of Western Union. Vertel ons alstublieft de betaling die u verkiest, wij zullen de detailinformatie naar u verzenden.


Vraag 2: Wat is de prijstermijn?

Antwoord: Wij bieden de EXW- of FOB-prijs, voor de hoge risico's en onstabiele brandstofprijzen, ik hoop dat u ons begrijpt.


Vraag 3: Kan de steekproefprijs worden terugbetaald?

Antwoord: Ja, het kan aan u worden terugbetaald als uw productieorder eenmaal is bevestigd.


Wechat: s15012868018

Whatsapp: 008615012868018

Skepe: Syrina Lu

E-mail: sales09@tinya168.com

qq: 2304799173


Hot Tags: papieren zakje dispenser box houder op maat acryl container, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel
Een paar:Acryl Pen / Potlood / Afstandsbediening Houder Bureaubenodigdheden Organisator Fabriek Groothandel Volgende:Acryl Cosmetische Organizer Make-up Display met twee lade voor winkel

Onderzoek

You Might Also Like