Kleine kubus lade helder acryl opbergdoos Transparante display doos groothandel

Kleine kubus lade helder acryl opbergdoos Transparante display doos groothandel

Ons product is gemaakt van hoogwaardig acryl als grondstof, dus we kunnen garanderen dat de producten milieuvriendelijk en duurzaam zijn en niet vervagen na 10 jaar. We hebben dit opbergdoos in de vorm van de la geplaatst, zodat het kan worden stofdicht, waterdicht. Deze lade is zeer soepel, dus je kunt hem gemakkelijk openen, hij geeft je een heel goede ervaring. Je kunt hem gebruiken om veel dingen op te bergen, zoals eten, cosmetica, kruiden en andere kleine dingen, zo'n opbergdoos neemt niet veel van je ruimte in beslag, maar het kan je helpen het huishoudelijke leven perfecter te maken. Je kunt het thuis, op kantoor, in het restaurant, in het hotel, in de coffeeshop en het kan van pas komen.

Productdetails

Kleine kubus lade helder acryl opbergdoos transparant display box groothandel

Ons product is gemaakt van hoogwaardig acryl als grondstof, dus we kunnen garanderen dat de producten milieuvriendelijk en duurzaam zijn en niet vervagen na 10 jaar. We hebben dit opbergdoos in de vorm van de la geplaatst, zodat het kan worden stofdicht, waterdicht. Deze lade is zeer soepel, dus je kunt hem gemakkelijk openen, hij geeft je een heel goede ervaring. Je kunt hem gebruiken om veel dingen op te bergen, zoals eten, cosmetica, kruiden en andere kleine dingen, zo'n opbergdoos neemt niet veel van je ruimte in beslag, maar het kan je helpen het huishoudelijke leven perfecter te maken. Je kunt het thuis, op kantoor, in het restaurant, in het hotel, in de coffeeshop en het kan van pas komen. sn-180329-2 (1) .jpg


Waarom voor ons kiezen?


◆ Wij zijn de aangepaste fabriek, we hebben onze eigen ontwerpers, dus als u mot tevreden bent met deze maat en kleur, kunnen we het product aanpassen aan uw behoefte.


◆ Als u een eigen merk heeft, kunnen we uw logo op de producten afdrukken.


◆ We hebben jarenlange productie-ervaring, dus onze werknemers zijn zeer professioneel en bekwaam.


◆ Onze verkoopmedewerkers zijn zeer goede houding. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zullen u een tevreden antwoord geven in een zeer korte tijd. We hebben ook een after-sales service, als u niet tevreden bent met de goederen, kunt u op elk moment contact met ons opnemen.

FAQ:Vraag: Waarom kiezen voor Acryl als uw postmaterialen?

A: 1. Elegant ontwerp
2. Hoge transparantie, zijnde 98%, zoals crystal, "queen of Plastics"
3. Hoge hardheid en glans van het oppervlak
4. Goede procescapaciteit
5. Uitstekende weersbestendigheid
6. Uitstekende algemene prestaties
7. Niet-toxischVraag: Voorbeeld kan worden aangeboden? Hoe monster te krijgen?

EEN; Ja, er kan een monster worden aangeboden. Meestal na alle producten spec.

bevestigd. We regelen de monsterproductie nadat we deze hebben opgeladen

de steekproefkosten. We zullen uw extra monster kosten terugbetalen na de bestelling

bevestigd. bedankt!


Vraag: Hoe mach voor de prijs?

A: Prijs is afhankelijk van handwerk. materiaalverbruik, arbeidsverbruik en uw vereisten voor goederen. Als fabrieksdirectie kunnen we uw meest gunstige prijs met superieure kwaliteit aanbieden.Hartelijk dank voor uw mening. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, aarzel dan niet om op elk gewenst moment contact met ons op te nemen.


Contactpersoon: Amy shen

Skype: tinya.sales7

E-mail: sales08@tinya168.com

QQ: 2579374206

Wechat: 0086 + 13005327613


Bedankt voor het kijken!


Een paar:China Leverancier Hot Selling Fabriek Groothandel Clear Acryl Make-up Container Volgende:High-end nieuwe Dsign luxe 3 lagen acryl sieraden opberglade

Onderzoek