Raterende grote lippenstift toren oogschaduw organizer met make-up borstel houders

Raterende grote lippenstift toren oogschaduw organizer met make-up borstel houders

Roterende grote lippenstift toren oogschaduw organizer met make-up borstel houders die wij op maat accepteren! Wij bieden u een betere prijs!

Productdetails

Roterende grote lippenstifttoren oogschaduw organizer met make-up borstel houders


Zoals de afbeelding laat zien, bestaat deze organisator uit drie delen. Aan de bovenkant zijn er 36 holes om lipsticks te organiseren. Aan de onderkant zijn er 8 slots voor oogschaduw, poeder en andere make-upproducten. Aan de twee zijkanten zijn er twee tandenborstelhouder. Deze organizer is erg handig en zou je leven gemakkelijk maken.

Er is een draaitafel aan de onderkant. Het is 360 graden draaibaar.

De foto op de foto is zwart. We kunnen maken is als uw ontwerpkleur. we hebben een duidelijke dezelfde gewoon hetzelfde.

We gebruiken de beste kwaliteit acryl om deze lipstickhouder te maken om het beter te maken. De dikte is 3 mm en 4 mm. Als je wilt dat het sterker is, kun je dikker acryl gebruiken.

Wij accepteren op maat. Als u van dit ontwerp houdt maar enkele details wilt wijzigen, vertel ons dan uw ideeën en wij kunnen het voor u wijzigen. Als je je eigen ontwerp hebt, stuur ons dan je ontwerpbestanden. We kunnen het als jouw ontwerp maken. Ontwerp is gratis.

We kunnen uw logo voor u afdrukken. Een kleurenlogo is gratis. U kunt de afdrukmethode kiezen. Zoals graveren, zeefdrukken en sticker. Maar we denken dat het beter is om zeefdruk te gebruiken. Het is mooi.

Vraag1 Kunt u vanaf douanetekening maken?

Antwoord: Ja, dat kunnen we doen.


Vraag 2: Als ik geen tekening heb, wat kunt u dan voor mij doen?

Antwoord: Als u geen tekening hebt maar het voorbeeldgedeelte hebt, kunt u ons sturen. We zullen controleren of we het kunnen halen of niet.


Vraag 3: Wanneer kan ik de offerte krijgen?

Antwoord: We citeren meestal binnen 24 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, kunt u ons bellen of ons in uw e-mail vertellen zodat we uw vraagprioriteit zullen beschouwen.Neem contact met mij op !

+ (86) 15012868018

Wechat: s15012868018

Whatsapp: 008615012868018

Skepe: Syrina Lu

E-mail: sales09@tinya168.com

Facebook / messenger: Syrina Lu

qq: 2304799173

Hot Tags: ratelende grote lippenstift toren oogschaduw organizer met make-up borstel houders, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel
Een paar:4 rijen acryl dummy wijnflessen weergeven wijnrek met ledlicht Volgende:Kleine roterende cosmetische organisator make-up borstel houder display acryl lipstick houder zwarte kleur

Onderzoek

You Might Also Like