Make-up hoes organiser met laden Grote zwarte acryl logo afdrukken

Make-up hoes organiser met laden Grote zwarte acryl logo afdrukken

make-up case organizer met laden grote zwarte acryl logo afdrukken We gebruiken de geïmporteerde acryl om de kwaliteit te garanderen. Wij zijn fabrikant.

Productdetails

make-up hoes organisator met laden grote zwarte acryl logo bedrukking


Zwarte make-up organizer!

Ingevoerd acryl!

We gebruiken het geïmporteerde acryl om de kwaliteit te garanderen. Dit is de beste kwaliteit acryl. Hoewel het duurder is dan de extrusieplaat, gebruiken we het liever omdat we denken dat kwaliteit belangrijker is dan prijs. We concurreren nooit op prijs met anderen. We denken dat kwaliteit alles is. Maar natuurlijk, als u de extrusieplaat wilt gebruiken om de kosten te drukken, kunnen wij doen wat u wilt.

Logo afdrukken!

Wij zijn fabrikant. Wij accepteren op maat. Als u uw eigen merk wilt maken en uw logo op uw producten wilt afdrukken. Stuur ons alstublieft uw bestanden. De meest gebruikte manier om logo af te drukken is zeefdruk. Als je logo te groot is of op de camber is afgedrukt, kunnen we stickers maken. Trouwens, graveren is een andere manier.


Vraag1: Hoe is uw productiecapaciteit?

Antwoord: we hebben perfecte productiefaciliteiten en machines.


Vraag 2: Voorbeeldbeleid?

Antwoord: lading eerst en zal terugbetalen na bestelling bevestigd. Orde zou niet minder dan 5k usd moeten zijn.


Question3: Hoe maak je je ontwerpproducten op maat?

Antwoord: Stuur ons alsjeblieft eerst de foto's en vertel ons de maat die je nodig hebt, inclusief logo, tekst of woorden.
Neem contact met mij op !

+ (86) 15012868018

Wechat: s15012868018

Whatsapp: 008615012868018

Skype: Syrina Lu

E-mail: sales09@tinya168.com

qq: 2304799173

 Hot Tags: make-up case organizer met laden grote zwarte acryl logo afdrukken, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel
Een paar:Acryl valse wimper lade met 4 lade voor 18 paar wimper Volgende:Roterende plastic sieraden Cosmetische opbergdozen

Onderzoek

You Might Also Like