Bureauaccessoires Sets Computer Desk-briefpapier Papierinzetters met bestandsopslag

Bureauaccessoires Sets Computer Desk-briefpapier Papierinzetters met bestandsopslag

bureau accessoire sets computer bureau briefpapier papier organizers met bestandsopslag Goede kwaliteit! Deze is gemaakt door de beste kwaliteit geïmporteerde acryl. Meest praktisch! Je kunt er pennen, linialen, bestanden en ander kantoorbenodigdheden in kwijt.

Productdetails

bureau accessoire stelt computerbureau kantoorbehoeften papier organisatoren met bestandsopslag

desk accessory sets computer desk stationery paper organizers with file storage


Goede kwaliteit!

Deze is gemaakt door de beste kwaliteit geïmporteerd acryl. je kunt de kleur veranderen naar wat je wilt. En onze werknemers zijn zeer professioneel. Elke hoek is aan elkaar gelijmd en geen bubbels. Bovendien werkt het verpakkingsteam hard, dus het zou niet breken tijdens de verzending.

Meest praktisch!

Iedereen heeft thuis veel personeel op het bureau of in de computerbalie. Dus deze is precies wat we nodig hebben. Het is de meest praktische! Je kunt er pennen, linialen, bestanden en ander kantoorbenodigdheden in kwijt. U hoeft ze niet elke dag te organiseren. Vind het gewoon in de organisator.

Mooie vorm!

Onze ontwerper heeft er zijn hele hart in gestopt toen hij de foto tekende. Het is dus niet alleen praktisch, maar ook mooi. Iedereen wil iets dat mooi is. Vooral op kantoor.


desk accessory sets computer desk stationery paper organizers with file storage


FAQ

Vraag 1: Hoe bereik ik u als ik nooit eerder naar China ben gekomen?

Antwoord: Voordat u komt, kunt u ons uw planning vertellen en dan kunnen we een redelijk plan voor u maken. En we kunnen u ook ophalen op de luchthaven, het hotel in verschillende prijzen boeken, samen met u om de Yiwu-markt of -fabriek te bezoeken.

 

Vraag 2: Hoe kan ik met je communiceren als ik geen Engels of Chinees ken?

Antwoord: We kunnen een vertaler bij u aanbieden tijdens uw bezoek. Nu hebben we personeel dat Spaans spreekt.

 

Vraag 3: Hoe ontwikkel je je nieuwe item?

Antwoord: we hebben goede fabriek die kan openen de mal volgens uw idee, als uw hoeveelheid meer is genoeg, ook kunnen we de schimmel kosten aan u terugbetalen.

desk accessory sets computer desk stationery paper organizers with file storage

+ (86) 15012868018

Wechat: s15012868018

Whatsapp: 008615012868018

Skepe: Syrina Lu

E-mail: sales09@tinya168.com

qq: 2304799173Hot Tags: bureau accessoire sets computer bureau briefpapier papier organizers met opslag van bestanden, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel
Een paar:Acryl 24 Slots Makeup Lipstick Organizer Cosmetische Houder, Beauty Display Container Volgende:Acryl valse wimpers vak mooie opslag wimpers verpakking doos met 10 paar houder

Onderzoek

You Might Also Like