Acryl Whisky wijnfles Display houder met kleurrijke Led Light

Acryl Whisky wijnfles Display houder met kleurrijke Led Light

Deze houder voor wijnflessen kan 1 fles bevatten, met LED-verlichting. er is een afstandsbediening aan de basis, het LED-lampje heeft 7 verwisselbare kleuren. Het is geschikt om aan de bar te gebruiken. De houder voor wijnflessen heeft een unieke en aantrekkelijke vorm. Vind je het leuk? Wees niet aarzelen om het te krijgen!

Productdetails

Acryl whisky wijnfles display houder met kleurrijk led-lampje


product foto's:


Materiaal: We hebben de hoge kwaliteit als grondstof gemaakt, zodat we kunnen garanderen dat onze producten duurzaam zijn en gedurende 10 jaar niet van kleur veranderen. Acryl is een milieuvriendelijk, niet-toxisch materiaal, dus het vervuilt het milieu niet. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en te drogen.


Grootte: Wij kunnen de grootte voor u volgens uw verzoeken aanpassen. er zijn veel kleuren voor uw selectie, zoals groen, blauw, helder, wit of zwart enz.


Logo : als u een eigen merk heeft, laat ons uw logo zien, wij hebben onze eigen ontwerpers. We zullen u professionele suggesties geven. Normaal gesproken werken we zeeschermen bij voor een effen kleurenlogo, graveren, uv-afdrukken of gebruiken we een sticker voor een kleurovergangslogo.


Feature: Deze houder voor wijnflessen kan 1 fles bevatten, met LED-licht. er is een afstandsbediening aan de basis, het LED-lampje heeft 7 verwisselbare kleuren. Het is geschikt om aan de bar te gebruiken. De houder voor wijnflessen heeft een unieke en aantrekkelijke vorm. Vind je het leuk? Wees niet aarzelen om het te krijgen!FAQ

Vraag: wat is uw betaling?

TT, Western Union, PayPal


Vraag: Hoe kunt u leveren als we ons eigen kunstwerk willen maken?

We hebben 2 professionele ontwerpers om kunstwerken te maken.


V. Wat is uw samenwerkende expediteur?

We hebben lang-samenwerkende expediteur. Dus we kunnen u verschillende zeekosten aanbieden voor uw beslissing,


Vraag: Hoe krijg ik een monster om je kwaliteit te controleren?

Na prijsbevestiging kunt u voor monsters vragen om onze kwaliteit te controleren.Vraag: Bieden jullie gratis monsters aan?

Nee, dat doen we niet, we zullen het monster in rekening brengen, nadat u de massaorder hebt geplaatst, zal het hogere deel aan u worden terugbetaald.V. Kunt u OEM-service verlenen?

Zeker. Wij kunnen u helpen uw logo op de producties te printen of in reliëf te maken.

Contactgegevens


Als fabriek zijn zowel OEM als ODM beide welkom. Voor meer informatie of meer producten, neem dan gerust contact met me op via de volgende manieren


Contactpersoon Amy shen
Tel 0086 0755 84865652
Mobiele telefoonnummer 0086 13005327613
wechat
13005327613
Skype
tinya.sales7
QQ
2579374206
mail
sales08@tinya168.comBedankt voor het kijken!

Hot Tags: acryl whisky wijnfles display houder met kleurrijke led licht, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel
Een paar:Aanpassen Fabriek Groothandel Clear acryl grote capaciteit Cosmetische opbergrek Volgende:Acryl Briefpapier Toon Rack Countertop Folder Houder Voor School En Kantoor

Onderzoek

You Might Also Like